Rapport från stämman 30 mars

Den hyggligt välbesökta stämman avhölls sedvanligt i Myrflogårdens garage. Medlemmar som representerade 12 lägenheter var närvarande.

Till styrelse valdes Jan Porjé ordförande (omval), Susanna Pers ledamot (nyval, tidigare suppleant), Lars Arrfors ledamot (omval), Anders Dalin ledamot (omval),  Anders Levin suppleant (ny).

Anders Dalin redogjorde förtjänstfullt för budget och det ekonomiska läget. En tung utgiftspost detta år är fiberinstallationen på c:a 200 Tkr som kommer att skrivas av på fem år. Sammantaget kommer föreningen att redovisa ett negativt reslutat i år bland annat pga nya avskivningsregler. Några avgiftshöjningar är dock inte planerade.. 

De nya stadgarna antogs enhälligt med tillägget "Trasig varmvattenberedare som är i orginal från 1987 utbyts dock av föreningen". Dettta pga rättviseskäl. Allla bör ha fått sin vv-beredare utbytt en gång.

Susanna Pers redogjorde för läget angående förrådsuybyggnad. Tidigare inskickad bygglovsansökan hade kommit bort (PostNord?) men hon hade i dagarna varit i kontakt med kommunen som inte såg några problem. I tre av fem huskroppar har samtliga svara ja till utbyggnad.

Notera att detta inte är ett stämmoprotokoll utan endast en kort summering.

Glad Påsk!